logo

Felnőttképzési Engedélyszám: E/2023/000021
Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/001616

Csoportos fejlesztések

VEZETŐI- ÉS MENEDZSMENT FEJLESZTÉSEK

Vezetői és management képzéseinket különböző szintű vezetőknek ajánljuk. Programjaink fókuszában a vezetői munkában felmerülő elakadási pontok feltérképezése és az ezekhez kapcsolt egyéni megoldások és módszerek kidolgozása áll. Az előzetes felmérések alapján testreszabott tréningjeinken foglalkozunk a vezetői viselkedés felülvizsgálatával, szükséges irányú fejlesztésével, továbbá a vezetői munkában alkalmazható innovatív megoldások megismertetésével.

Társaságunk programjai:

E

Kill-House Programme

E

SMT tréning

E

EDM tréning

E

Szimbólumok és a vezetés

E

Vezetői utánpótlás nevelés

E

Coaching szemléletű vezetés

E

People management

E

Jövőorientált vezető

E

Klasszikus vezetői tréning

E

Projektmenedzsment

E

Action learning csoportok

E

Stratégiai management

E

Team-vezetői tréning

E

Változásmenedzsment

E

Appreciative Inquiry workshop

FEJLESZTÉSI- ÉS MEETING VEZETÉSI TECHNIKÁK

Napjaink vállalati kultúrájában egyre nagyobb szükség van képzett belső trénerekre, moderátorokra és a megbeszéléseket, workshopokat facilitálni képes munkatársakra. Az alábbi felsorolásban szereplő képzéseink az ehhez szükséges készségek fejlesztésében, illetve a megfelelő elméleti és gyakorlat tudás megszerzésében nyújtanak segítséget a célcsoportoknak.

Társaságunk programjai:

E

Train the trainer

E

Workshop facilitátor képzés

E

Moderátor képzés

E

Mentorképzés

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGEK

Társaságunk kommunikációs tréningjein hétköznapi helyzetekben megjelenő kérdésekkel foglalkozunk. Fókuszban az interperszonális kapcsolatokban tetten érhető kommunikációs lehetőségek finomítása, a kommunikációs félreértések minimalizálása, a felmerülő konfliktusok kezelése és a résztvevők kommunikációs készségének fejlesztése áll.

Társaságunk programjai:

E

Asszertivitás

E

Hatékony kommunikáció generációk között

E

Konfliktuskezelés

E

"Kulcsüzenetek" a kommunikációban

E

Telefonos kommunikáció tréning

E

Prezentációs tréning

E

Ügyfélszolgálati tréningek

E

Helyzetfüggő kommunikáció

ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNINGEK

Értékesítési tréningjeink résztvevőit a különböző szervezeteken belül kereskedelmi tevékenységet végző munkatársak (direkt-, indirekt-, telefonos értékesítők, key account managerek, területi képviselők, orvoslátogatók, stb.) adják. Tréningjeink kezdő, haladó és a professzionális szint számára is kínálnak újdonságokat. A képzések alapját minden esetben a saját ügyfelekhez kapcsolt, konkrét résztvevői helyzetek jelentik, melyek feldolgozására és az elakadások leküzdésére a drámatechnika ad lehetőséget.

Társaságunk programjai:

E

Értékesítés alapfokon

E

Key Account management tréning

E

EDS tréning

E

Professzionális értékesítés

E

Telefonos értékesítés

SELF-MANAGEMENT TRÉNINGEK

A változás bennünk rejlik és rajtunk múlik. A Self – management képzéseket ajánljuk mindazoknak, akik úgy érzik, foglalkozniuk kell magukkal vagy “dolgozni szeretnének magukon”. Napjaink felgyorsult hétköznapjaiban az egyik legnehezebb feladat saját belső egyensúlyunk megtalálása és megőrzése. Programjaink segítséget nyújtanak a pozitív attitűd kialakításában, gyakorlásában, egészségünk megőrzésében, belső erőforrásaink mozgósításában, valamint munka – magánélet egyensúly megtalálásában és fenntartásában. A képzések alkalmával célunk, hogy a résztvevők konkrét eszközöket, technikákat kapjanak, melyek könnyen átvihetők, integrálhatók a hétköznapi életbe.

Társaságunk programjai:

E

Stresszkezelés

E

Time management

E

Pozitív áramlat (Flow-élmény)

E

Jól-lét növelő technikák

E

Belső Erőforrás Műhelyek

E

Savoring-technikák

E

Változáskezelés és energizálás

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK

Indoor csapatépítés

Az indoor (konferencia teremben megtartott) csapatépítések fókuszában az együttműködés fejlesztése, a szervezeti egységeken belüli és a különböző területek közötti információáramlás javítása, a felmerülő belső ellentétek csökkentése, a kommunikáció finomítása és a csapatmunka erősítése áll. Az alkalmazott gyakorlatoknak köszönhetően a résztvevők rengeteg saját élményt szereznek, melyek segítségével képesek megfogalmazni a csapatuk működésével kapcsolatos legfontosabb tanulságokat.

Outdoor csapatépítés

Az outdoor tréningek célja, hogy a résztvevők kiszakadva a hétköznapokból, az irodai környezetből, a természetben tegyék próbára magukat. Kalandélmények segítségével erősítjük a csoporton belüli kohéziót, egységet és növeljük az eredményességet. Partnereink visszajelzése alapján az ilyen típusú tréningek esetén nagymértékben fejlődik az együttműködési hajlandóság és az egymás iránti elfogadás és tolerancia.

Aktivizálódnak a csoport rejtett tartalékai, háttérbe szorulnak, illetve átformálódnak a csoportra negatív hatással lévő viselkedések. A konformitásból kimozdító feladatoknak köszönhetően a csoportok a későbbiekben sokkal gyorsabban és hatékonyabban képesek leküzdeni a krízis helyzeteket és megoldani az eléjük kerülő akadályokat.

Társaságunk programjai:

E

„Rejtélyek nyomában”

E

„Jöttünk, láttunk, visszamennénk…”

E

TRIGLAV – extrém csapatépítés

E

Barlangászat és kötéltechnika

E

Vitorlás csapatépítő tréning

E

"Természetvédelmi misszió"

E

Soft- és hard outdoor csapatépítés

E

Indoor programok

E

Búvárkodás

E

CSR-Vállalati társadalmi felelősségvállalás

TÁRGYALÁSTECHNIKA TRÉNINGEK

Társaságunk többféle nehézségű programot kínál mindazoknak, akik munkájuk során tárgyalásokon vesznek részt. A képzések célja, hogy a résztvevők magabiztos gyakorlati tudást szerezzenek az eltérő típusú tárgyalási helyzetek kezelésével kapcsolatban. Megismerjenek tárgyalástechnikai trükköket, fogásokat és tisztában legyenek a tárgyalások alkalmával használható stratégiákkal, kommunikációs formákkal.

Társaságunk programjai:

E

Tárgyalástechnika alapfok

E

"Stílusgyakorlatok"

E

Tárgyalástechnika szimulációk

Extrém
vezetőfejlesztés!
KILL - HOUSE Programme
– a Komoly játék”

compass